У Кам’янському поліція затримала серійного злодія: подробиці

Поліція Кам'янського заарештувала чоловіка за скоєння пограбування, а в ході досудового розслідування виявилось, що це не єдиний злочин, до якого він причетний. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Дніпропетровській області.
Там розповіли, що 8 квітня поліцейські відділення № 2 Кам’янського РУП затримали 35-річного раніше судимого чоловіка за пограбування жінки. У ході розслідування слідчі зібрали докази, що підозрюваний вчинив ще чотири крадіжки, два пограбування та шахрайство.
У лютому цього року чоловік пограбував жінку, яка ліхтарем телефону підсвічувала собі дорогу. Підозрюваний вихопив у неї телефон і втік.
Наступного місяця затриманий чоловік обікрав чотирьох містян. 15 березня він викрав у чоловіка мобільний телефон та гроші, попередньо спровокувавши конфлікт. 18 березня викрав у жінки мобільний. Сталося це в черзі біля торговельного кіоску. 19 березня викрав з прилавка магазину портативну колонку. А 26 березня обікрав знайомого, забравши з його дому золоті вироби.
Наступний злочин він вчинив 27 березня. Чоловік попросив у незнайомця телефон, аргументуючи потребою терміново подзвонити, та викрав його.
Як повідомляють у ГУ національної поліції у Дніпропетровській області, 29 травня за погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою фігуранту повідомили про підозру за всіма фактами злочинів та подовжили термін тримання під вартою.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment